Deschiderea oficiala a piscinei La Plage, un eveniment reusit

Deschiderea oficiala a piscinei La Plage, un eveniment reusitVineri, 27 iulie, a avut loc deschiderea oficiala a piscinei La Plage (plaja, piscina si spatiu de evenimente), deschidere la care au participat aproximativ 1.000 de persoane.

Evenimentul a fost unul relaxant, placut, desfasurat pe muzica celor de la OK Corral si tarziu in noapte pe cea mixata de Liviu Dinu. Spatiul imens de 9.000 de metri patrati, piscina graduala cu apa cristalina si cocktailurile marca La Plage au reprezentat atractia serii.

Cuvantul de ordine a fost distractie, iar voia buna nu a lipsit. Odata cu deschiderea oficiala, La Plage va incepe o serie de evenimente in ziua de vineri, intitulate “Friday I’m in colors”.

Piscina La Plage este singura piscina care nu este tratata cu clor, ci cu oxigen activ si stabilizator de pH. Cei care au ratat evenimentul de deschidere pot veni in fiecare zi in La Plage – 30 de lei este pretul intrarii cu sezlong inclus, iar in weekend pretul este de doar 50 de lei, cu sezlong inclus.

 

Text: Ruxandra Raica

august 1st, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate