Descopera Ferlidona, noua gama de produse dedicate femeii

Ferlidona-UTI_cutie3 resizeLansarea gamei de teste si a acidului folic de la Actavis reprezinta un pas important in mentinerea sanatatii feminine. Gama Ferlidona include patru tipuri de teste, precum si un supliment alimentar pe baza de acid folic si vitamine – toate sunt dedicate sanatatii femeilor.

 

Fie ca iti doresti sa ramai insarcinata, sa previi o sarcina, sa te asiguri ca pH-ul tau vaginal este sanatos sau ca nu ai o infectie urinara, testele din gama Ferlidona iti pot oferi un raspuns. Pentru ca primul pas pe care trebuie sa-l faci atunci cand planifici sau, din contra, eviti o sarcina este sa determini perioada ovulatiei, Ferlidona iti pune acum la dispozitie un test de ovulatie ce determina ovulatia cu o acuratete de 99%, prin masurarea nivelului hormonului luteinizant din urina.

 

Dupa o perioada, foloseste testul de sarcina din gama Ferlidona, usor de utilizat si cu o exactitate de 99,9%. Testul de sarcina este destinat detectarii precoce a sarcinii, prin depistarea gonadotropinei corionice specifice sarcinii chiar si la valori foarte mici, de doar 20 mUI/ml.

 

Daca banuiesti ca ai o infectie urinara, vei afla un raspuns in doar cateva minute cu ajutorul testului pentru infectiile tractului urinar de la Ferlidona. Cu o precizie demonstrata clinic de 100%, testul depisteaza o posibila infectie urinara prin detectarea in urina a proteinelor, nitritilor si leucocitelor.

 

Testul pentru pH vaginal de la Ferlidona iti ofera rapid un raspuns atunci cand vrei sa afli daca suferi de anumite dezechilibre in zona vaginala.

 

Acidul folic cu vitamine marca Ferlidona este un supliment alimentar dedicat femeilor care doresc sa ramana insarcinate, sunt insarcinate sau alapteaza. Suplimentul contine acid folic, betacaroten, vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B12, biotina, niacina, acid pantotenic), vitamina C, vitamina E, iod si nu contine gluten sau lactoza.

 

Text: Raluca Baciu