Designerul Calvin Klein a pus detectivii pe urmele fostului iubit

poza_designerul_calvin_kleinCalvin Klein isi urmareste fostul iubit cu ajutorul unor detectivi particulari, sustine publicatia New York Post. Mogulul a avut o relatie cu Nick Gruber (22 de ani) timp de 2 ani si jumatate. Nick sustine acum ca este urmarit de detectivi de mai bine de o luna si ca acestia i-au spus ca au informatii despre noul sau iubit, John Luciano.

“Detectivii au aparut la masa mea si au inceput sa ne hartuiasca pe mine si pe iubitul meu”, a declarat Nick. Acestia i-ar fi spus ca iubitul sau este in vizorul politistilor.

Nick sustine ca detectivii l-au urmarit si la aeroport si s-au urcat chiar dupa el in avion, dar nu se lasa intimidat. “Calvin poate angaja detectivi sa ne urmareasca pe mine si pe John cat vrea – nu avem nimic de ascuns. Am trecut peste (n.r. relatia cu Calvin). Nu am fost niciodata mai fericit”, sustine acesta.

Pe de alta parte, o sursa a dezvaluit ca mogulul Calvin Klein ar fi angajat detectivi deoarece banuieste ca Luciano si Nick sunt implicati in afaceri necurate menite sa-l puna intr-o postura proasta pe acesta. De altfel, Nick Gruber declarase ca are de gand sa scrie o carte si sa faca un film in care sa dezvaluie totul despre relatia lui cu Calvin Klein.

Text: Bianca Badescu