Designerul Stella McCartney spune ca nu isi mai doreste copii

stella-mccartneyStella McCartney este un designer de succes, dar si o mamica implinita, caci are patru copii: Miller, in varsta de sapte ani, Bailey, in varsta de 6 ani, Becket – cinci ani si Reiley – de 2 ani, alaturi de sotul sau, Alasdhair Willis, si, desi adora faptul ca este mamica, spune ca vrea sa se opreasca aici. Intrebata totusi daca nu isi mai doreste copii, Stella a dat un raspuns comic: „Nu. Daca nu exista stricaciuni, de ce sa le repar?”

. McCartney spune ca este greu sa fii o mama care munceste, insa isi pune familia inaintea carierei, desi nu si-ar lasa niciodata afacerea sa se duca pe apa sambetei. „Familia mea este pe primul loc, insa afacerea House of Stella este cea de-a doua familie a mea”, a declarat designerul. Artista in varsta de 41 de ani isi adora munca si ii place sa primeasca review-uri bune in ceea ce priveste colectiile sale.

„Suntem fericiti cu totii atunci cand un show este bine primit si mai ales atunci cand cineva ne poarta creatiile. Simtim ca ne este recompensata munca si asta te ajuta sa mergi mai departe deoarece oamenii raspund la ceea ce le oferi, a spus Stella intr-un interviu pentru varianta britanica a revistei ELLE.

Text: Ruxandra Raica