Despărțire la Hollywood!

Doi celebri actori s-au despărțit, prin telefon, după aproape un an de relație. Deși la finalul anului trecut se zvonea că s-au logodit, iată că Ben Affleck și Ana de Armas au intrat în noul an separați.

În noiembrie anul trecut, Affleck, în vârstă de 48 de ani, și Ana, 32 de ani, pozau în cuplul perfect de la balconul unei clădiri. De la distanță, actrița părea că poartă un inel de logodnă, lucru care a bucurat fanii de pe întregul mapamond (VEZI AICI).

“Au discutat îndelung despre viitorul lor şi au hotărât să-şi urmeze fiecare drumul”, a povestit un apropiat al celor doi. Zvonurile despre separarea celor doi actori au început să circule luna asta, când Ana de Armas a început să posteze din țara ei natală, Cuba, în timp ce Ben Affleck se afla în Los Angeles, unde lucrează. Drept urmarea, motivul despărțirii celor doi ar fi fost distanța.

“Relaţia lor era complicată: Ana nu vrea să locuiască în Los Angeles, în vreme ce Ben trebuie să fie acolo, pentru că acolo sunt copiii lui. Ana şi Ben se află în puncte diferite ale vieţii, dar sentimentele de dragoste şi respect îi leagă în continuare. Ea vrea să stea în Cuba, el are trei proiecte în L.A. şi îşi doreşte, în acelaşi timp, să fie un tată responsabil. Aşadar, merg în direcţii diferite şi nu au reuşit să găsească soluţii pentru ca relaţia lor să funcţioneze în continuare”, a declarant aceeași sursă, pentru People.

Ben a fost căsătorit cu Jennifer Gardner timp de 10 ani, până în 2015, și au împreună trei copii, Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și Samuel, de opt ani. Ana a fost și ea căsătorită cu actorul și modelul Marc Clotet din 2011 până în 2013.

Photo: Instagram

Text: Bettina Cristea