Despre familie pur si simplu

shutterstock 99364631De mica am fost invatata ca orice s-ar intampla, orice as face, trebuie sa ma duc sa spun acasa. FAMILIEI. La randul meu, mi-am invatat copilul ca orice i s-ar intampla, orice ar face, orice problema ar avea, trebuie sa vina sa spuna acasa. FAMILIEI.

E inca mica, dar are deja intiparita ideea ca membrii familiei ei sunt cei care vor fi intotdeauna acolo, sa-i asculte problemele, sa-i oblojeasca ranile, sa lupte pentru ea cu mainile goale, sa-i dea un sfat, sa rada impreuna cu ea, sa se bucure din adancul sufletului pentru reusitele ei, sa-i dea putere in momentele in care se simte pierduta, sa-i spuna ca greseste si sa incerce sa o scuteasca de o serie de greseli deja facute.

Familia ar trebui sa insemne pentru noi toti cel mai de incredere refugiu, cel mai mare sprijin. Din pacate, nu pentru toata lumea este asa, dar eu ma incapatanez sa cred ca daca simti dragostea si sustinerea alor tai, totul este mai usor.

Nu inseamna ca problemele te vor ocoli, ca lacrimile nu vor mai curge, ca pasii nu ti se vor mai impletici, ca inima nu o sa te mai doara. Inseamna doar ca, alaturi de ei, toate astea vor fi mai usor de infruntat.

Gandul meu de astazi este despre familie. Sper ca si al vostru. Este important!!!

 

Text: Alina Niculescu