Destainuiri incredibile ale vedetelor

Va gandeati ca stiti tot ce se putea sti despre vedete? Ei bine, va spunem noi ca nu! Surprinse intr-un moment de maxima sinceritate, personalitatile mondene ale showbizz-ului autohton au lasat garda jos si ne-au raspuns la cele mai nastrusnice intrebari.

 Tonica Tv: Crezi in reincarnare? In ce ti-ai dori sa te reincarezi intr-o alta viata?

Maria Marinescu, designer vestimentar: “Mi-as dori sa ma reincarnez tot intr-o femeie.”

Cornel Ilie, artist trupa Vunk: “Cred in reincarnare si sunt sigur ca o sa ma reincarnez si mi-as dori, avand in vedere ca in viata aceasta am o teama de inaltime, ca sa imi invat lectia, mi-as dori sa ma reintorc intr-o pasare.”

Oana Roman, prezentator tv: “Cred ca m-as reincarna intr-unul din cainii mei pentru ca o duc foarte bine si au o viata foarte frumoasa.”

Alexandra Ungureanu, artist: “Ca sa pastrez cantecul si in ipostaza de altfel de vietuitoare, as vrea sa ma reincarnez intr-o privighetoare.”

Amalia Nastase, femeie de afaceri: “Daca ar fi adevarat, mi-as dori sa ma reincarnez intr-un om care face mult mai mult bine decat fac eu astazi.”

Claudia Pavel, artist: “Ideal ar fi sa nu ne mai reincarnam, asa se spune, ca doar atunci ajungi la Nirvana, dar probabil m-as reincarna tot in mine, dar intr-o versiune mai buna.”

 

Tonica Tv: Cu ce personalitate istorica ti-ai dori sa te identifici? Cine te inspira?

Maria Marinescu, designer vestimentar: “Imi plac femeile puternice ca Eva peron si Jacqueline Kennedy.”

Sonia Argint Ionescu, prezentator tv: “Fara doar si poate imi place Regina Maria.”

Alexandra Ungureanu, artist: “Mi-as dori sa ma identific cu Stefan cel Mare, avand in vedere ca si eu sunt tot moldoveanca.”

Oana Roman, prezentator tv: “Il admir pe Carol I dar si pe Ioana D’Arc, care este un personaj absolut fantastic si pe care prea putina lume l-a inteles.”

Jojo, actrita: “Pe mine m-a inspirat dintotdeauna Marie Antoinette.”

Amalia Nastase, femeie de afaceri: “Imi plac forta si delicatetea, in acelasi timp ale Reginei Maria.”

 

Tonica Tv: Te mai uiti la desene animate? Care este personajul tau preferat?

Maria Marinescu, designer vestimentar: “Ma uit si acum la desene animate, la Tom si Jerry si la Tweety.”

Sonia Argint Ionescu, prezentator tv: “Ma uit la desene animate si nu ratez niciunul din filmele care apar in cinematografe. Imi place Ariel si ma uit la clasicele filme de desene animate de la Disney. Le revad si de 100 de ori cu aceasi placere.”

Jojo, actrita: “Ma uit impreuna cu Achim la desene animate si pot spune ca in ultimele 3 saptamani Mickey Mouse n-a mai plecat din casa mea.”

Claudia Pavel, artist: “Am vazut atat de mult Frozen, pentru ca fiul meu Noah este inebunit dupa Frozen, incat acum le ador pe Elsa si pe Anna.”

Amalia Nastase, femeie de afaceri: “Ma uit la toate filmele de desene animate la care se uita fetele. Ma uit la Spongebob si la The Minions, care la anul scot film nou. Stiu tot!”

Alexandra Ungureanu, artist: “Dintre toate personajele de desene animate cred ca cel mai mult imi place Jerry, soricelul care l-a smecherit pe Tom de fiecare data. Este mic, istet si fasnet.”

 

Text: Madalina Manole