Destiny’s Child s-a reunit pentru Super Bowl

showbiz-destinys-child-reunited-at-beyonce-super-bowl-showBeyonce Knowles a cantat alaturi de Kelly Rowland si Michelle Williams in cadrul Super Bowl (finala campionatului de Fotbal American). Cantareata in varsta de 31 de ani a deschis spectacolul cu hitul „Crazy in Love”, continuand cu “Til the End of Time” si apoi cu “Baby Boy”.

Surpriza a constat in faptul ca trupa Destiny’s Child s-a reunit, iar cele trei talentate artiste au cantat impreuna “Bootylicious” si “Independent Woman”

. Dupa plecarea lui Michelle si a lui Kelly, Beyonce a continuat show-ul fiind insotita pe scena de o armata de dansatori. Beyonce a stralucit de-a dreptul si a distrat sutele de milioane de spectatori si telespectatori si a incheiat cu melodia “Halo”.

Intre timp, inaintea meciului dintre Baltimore Ravens si San Francisco 49ers, Jennifer Hudson si Alicia Keys au cantat si ele in multime. Ca de fiecare data, Super Bowl a fost foarte urmarit iar reclamele transmise in pauzele finalei se spune ca au costat foarte mult…

Text: Ruxandra Raica