Diana Matei a cantat 12 ore consecutiv muzica live

IMG_5647Diana Matei este una dintre putinele artiste care reusesc sa sustina un program 100% live. Solista nu se da in laturi de la noi provocari si in ultimul an de zile a reusit sa lanseze doua single-uri, un album si un videoclip. Unde mai pui faptul ca Diana a obtinut un record muzical weekend-ul trecut cand a cantat muzica live timp de 12 ore consecutiv.

 

Diana Matei si-a schimbat stilul muzical odata cu single-ul « Maria, te quiero » si pregateste o noua piesa de exceptie.

Intrebata daca cumva o astfel de reprezentatie nu este prea surescitanta, Diana Matei a povestit: ”As minti daca as spune ca a fost usor, dar bucuria pe care o vezi pe fetele ascultatorilor in momentul in care muzica ta le ajunge in suflet, este cea mai mare rasplata. La unul dintre evenimente, respectiv o petrecere de tineri casatoriti, CD-ul cu valsul miresei nu a functionat. Deoarece era practic un colaj de melodii, mirii au fost foarte tristi, crezand ca nu vor mai avea parte de valsul mult visat. Si totusi i-am intrebat ce continea colajul si am reusit sa le interpretez toate piesele din cadrul acestuia. Intr-un final toata lumea  a fost extrem de fericita iar eu m-am bucurat ca am reusit sa implinesc un vis».

 

Text: Andreea Popescu