Diana Matei, cantareata cu voce de aur, s-a implicat in campania „Romania, tara inimilor mari!”

DianACantareata Diana Matei are o voce inconfundabila, asa ca nimeni altcineva nu ar fi fost mai potrivit sa vorbeasca despre puterea de adaptare a romanilor la capitolul petreceri in conditii… foarte grele. Aduceti-va aminte de cate ori nu ati participat la zile de nastere sau zile onomastice, la petreceri de Craciun sau la Revelioane intr-un apartament inghesuit din Bucuresti, unde insa muzica, buna dispozitie si sendvisurile pregatite faceau deliciul intregii nopti.

Asa cum am mai spus, romanii au stiut si stiu in continuare sa se distreze. Pentru ei, munca e munca, iar distractia… distractie.

Diana s-a alaturat cu drag campaniei initiate de Sensotv.ro si sustinuta de revista Tonica si farmaciile Catena, „Romania, tara inimilor mari!”, si a ales sa vorbeasca deschis despre faptul ca romanii sunt oameni primitori, ospitalieri si ca nimeni nu stie sa organizeze petreceri mai bine ca ei. Sustine si tu campania noastra! Tu ce ai de spus despre Romania? Vezi filmuletul cu Diana Matei aici!

Text: Ruxandra Raica