Diana Matei in duet cu Gianni Morandi

Diana_si_MorandiDiana Matei este prima artista din Romania care a avut ocazia sa cante alaturi de Gianni Morandi. Solista l-a cucerit cu vocea sa pe italian, in timpul unei petreceri private.

Se pare ca Morandi, care a realizat si un documentar al vizitei sale in Romania, se afla in cadrul Terasei Berarilor impreuna cu redctorul- sef al LooK TV, Roxana Iliescu, si a renuntat la placerile culinare romanesti pentru a i se alatura pe scena Dianei.

Dianei nu-i sunt necunoscute colaborarile cu artisti internationali, ea performand si alaturi de Demis Russos. Cu ce l-a cucerit solista pe Morandi, ne-a povestit chiar cantareata:

“Am cantat multe piese de-a lungul serii, atat in romana cat si in italiana, dar din folclorul romanesc i-a placut cel mai mult”Marie si Marioara”. O alta melodie pe care a cantat si a dansat Gianni Morandi cu mare placere, a fost “Ciuleandra”. Sunt tare mandra ca am avut parte de aceasta experienta inedita alaturi de celebrul italian si cred ca am reusit sa ii transmit ceva din cultura noastra muzicala romaneasca”.

 

Text: Andreea Popescu