Diana Matei lupta in semifinala Eurovision cu piesa MA MA HE

Diana Matei lupta in semifinala Eurovision cu piesa MA MA HEArtista se numara printre semifinalistii preselectiei Eurovision Romania 2013. Se pare ca artista a cucerit juriul cu piesa “Ma Ma He” si se va lupta in semifinala de pe 24 februarie cu nume precum Luminita Anghel, Elena Carstea, Andrei Leonte, Robert Turcescu si multi altii.

Printre sustinatorii Dianei se numara chiar reprezentanti ai Armatei Romane, avand in vedere faptul ca artista este membra a Ansamblului Armatei de mai bine de 6 ani de zile. Astfel, colegii Dianei din cadrul armatei ii tin pumnii acesteia la Eurovision si spera ca artista sa ajunga chiar in mare finala din Suedia.

Dintre cele 32 de melodii calificate, telespectatorii impreuna cu juriul de specialisti vor alege, pe parcursul a doua semifinale (23 si 24 februarie), melodiile care vor concura apoi in finala de pe 9 martie. Tot ce trebuie sa faci pentru a asculta piesa este sa dai clock pe urmatorul link:


Deschide videoclipul

 

Text: Andreea Popescu

februarie 21st, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate