Diana Matei parodiaza viata fetelor intretinute!

Diana Matei parodiaza viata fetelor intretinute!Pentru ca toamna este anotimpul schimbarilor, Diana Matei propune publicului un nou single intitulat “Fite de Bucuresti”. Piesa reprezinta o parodie despre viata fetelor intretinute din zilele noastre.

Intrebata cum i-a venit ideea unei astfel de melodii, Diana a marturisit:

”Desi “Fite de Bucuresti” este o piesa parodie, ea aduce in prim plan o anumita realitate a zilelor noastre, care pe noi ne-a inspirat in demararea acestui nou proiect. Impreuna cu Gabriel Alexandru am petrecut cateva zeci de ore in studio, iar rezultatul este acest nou single. Am ales acest sound pentru ca eu ma simt cel mai bine pe scena cu band si nu vreau sa renunt la aceasta idee. Piesa se poate canta foarte bine live si sper sa ajunga la inimile publicului cat mai curand”.

In plus, artista declara ca feedback-ul pozitiv pe care l-a avut in urma lansarii single-ului “Maria, te quiero”, a determinat-o sa dea curs acestei idei si sa propuna publicului o gama muzicala diversificata. Pentru a asculta teaserul melodiei accesati linkul de mai jos:


Deschide videoclipul 

Text: Andreea Popescu

iulie 28th, 2015 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate