Diana Matei premiata cu Best Album Top Hit la RTH!

Diana Matei premiata cu Best Album Top Hit la RTH!Gala Premiilor Muzicale Romanian Top Hits 2012 s-a desfasurat anul acesta in Piata Tricolorului din Bacau si a adus in fata celor 15.000 de spectatori cele mai cunoscute vedete din muzica pop, rock, hip-hop, dance sau clubbing. Show-ul a fost deschis de Diana Matei si Taraful Cleante, care au incins atmosfera unei nopti ce s-a dovedit a fi incendiara.

Artista a sustinut un show de cota internationala, 100% live, care s-a desfasurat timp de 15 minute. Diana Matei a dat dovada de mult imaginatie, intrand pe scena camuflata si dezvaluindu-si identitatea odata cu inceputul interpretarii, spre surpriza publicului, care a cerut bis la finalul show-ului.

Diana Matei a primit premiul pentru Best Album Top Hit, ce i-a fost inmanat de gazda evenimentului Nicoleta Luciu, una dintre fanele artistei.

“Sunt o mare, mare fana a acestei artiste si marturisesc ca daca voi mai avea un copil, cu siguranta o voi chema pe Diana Matei sa imi cante la botez”, a declarat Nicoleta Luciu.

 

 

Text: Andreea Popescu

august 7th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate