Diana Munteanu: “O femeie frumoasa este, in primul rand, educata si intelege ideea de respect pentru sine”

Diana_MunteanuMama a unui baietel minunat, sotia unui fotbalist cu renume, moderatoarea unei emisiuni TV de succes si o frumusete debordanta… Cine altcineva decat Diana Munteanu?!

Ce atitudine ar lua daca ar fi pentru o zi presedintele tarii, ce parere are despre mass-media si ce apreciaza la o femeie, puteti descoperi in randurile de mai jos.Descrie-te in trei cuvinte, te rog.

Modesta, activa, vesela.

Care este, in opinia ta, cea mai frumoasa femeie, persoana publica, din Romania? Dar din afara?

Mi-e greu sa fac aprecieri la nivel national si asta pentru ca sunt foarte multe femei frumoase in Romania. O sa dau ca exemplu pe Andreea Raicu, insa as mai putea adauga foarte multe alte nume. La nivel international o prefer pe Jessica Alba.

Daca ai fi pentru o zi presedintele tarii, care ar fi prima lege pe care ai da-o?

Nu ma pricep deloc la politica, dar simt ca as face ceva care sa ajute pensionarii.

Daca nu ai fi moderat o emisiune TV, ce altceva crezi ca ai fi facut?

Grea intrebare! Teoretic as putea sa o iau mereu de la capat, insa nu stiu ce altceva as fi putut face, avand in vedere ca asta fac de cand ma stiu… Probabil ca as fi fost actrita de teatru.

Ce parere ai despre mass-media din ziua de azi? Merge intr-o directie buna? Jurnalismul e practicat de oameni competenti?

Se tot vorbeste despre cat de bine sau mai putin bine se face presa in ziua de azi. Eu, personal, cred ca exista jurnalisti adevarati, care stiu cu adevarat ce inseamna o stire, cum se construieste un articol sau un interviu. Am tot respectul pentru ei, fiindca fac o meserie grea…

Ce inseamna pentru tine o femeie frumoasa?

Frumusetea este un lucru subiectiv. Insa pentru mine, personal, o femeie frumoasa este, in primul rand, o femeie educata, discreta, care arata bine din punct de vedere fizic atat dimineata, cat si seara, pentru ca intelege ideea de respect de sine…

Interviul complet il gasiti in Tonica, editia August- Septembrie.

Text: Vali Morarescu

IMG_5141