Diane Kruger adora sa fie diferita

 Diane Kruger adora sa fie diferitaFrumoasa actrita Diane Kruger este originara din Germania si, in ciuda faptului ca arata extraordinar de bine, uneori gafeaza atunci cand isi alege tinutele pentru evenimente. Cu toate acestea, blonda a marturisit ca nu ii pasa de ceea ce spune lumea despre ea si nici de criticile care ii sunt aduse, deoarece ii place sa experimenteze cu garderoba sa.

 Intr-un interviu recent acordat revistei InStyle, Diane a marturisit ca nu are un stilist personal si ca ii place sa fie diferita de ceilalti, pentru ca nu agreeaza ideea ca vedetele feminine sa poarte aceeasi rochie. Faptul ca, inainte de a fi actrita, Kruger a fost model ii permite acesteia sa experimenteze moda si trendurile, fara a se teme de ceea ce ar putea gandi ceilalti. Diva este bucuroasa ca hainele ii ofera posibilitatea de a se exprima, declarand ca obiectele vestimentare sunt singurele lucruri pe care le poate manipula.

Pe Diane Kruger o puteti urmari in filmul Troy (Troia), dar si in National Treasure (Comoara Nationala).

 

Text: Ruxandra Raica

Sursa: www.dailymail.co.uk

septembrie 9th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate