DIN BAROU, DIRECT PE SCENA: LINETTE lanseaza INSIDE OUT

Linette-1Cu experianta in muzica de aproape 10 ani, dupa colaborari cu compozitori mari ca Marius Teicu sau Cornel Fugaru, Alina Nae aka LINETTE decide sa lanseze primul single din cariera – piesa dance Inside Out, compusa de SugarDaddys.

 

Desi este avocat cu acte in regula, lucru care a facut-o sa renunte o vreme la muzica, anul acesta artista s-a retras din barou hotarata sa-si urmeze marea pasiune si sa urce iar pe scena.

“Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa lucrez cu SugarDaddys la piesa Inside Out, mai ales pentru ca baietii imi sunt prieteni si avem idei comune pe care le dezvoltam impreuna. Linette-2Cat despre sedinta foto, orele petrecute alaturi de intreaga echipa pana dimineata, momentele in care am stat in frig sau in care ne-am stresat pentru nu stiu ce cadru, pot spune ca au meritat din plin iar rezultatul este vizibil. Sunt sigura ca piesa va prinde la public, pana in acest moment feedback-ul fiind unul foarte bun. “ ne-a spus LINETTE.

Ca un artist care se respecta, pentru lansarea singleului , LINETTE a facut si un shooting cu fotograful Edi Enache, in barul The Letters, pentru care o armata de oameni, de la fotograf pana la make up artist, au lucrat o noapte intreaga, rezultatul fiind unul exceptional.

Foto: Edi Enache