Dior Beauty a lansat un ruj iconic într-o nouă prezentare

Dior Beauty lansează un nou ruj: Le Rouge Dior Satin Balm. Dior întâmpină anul 2021 cu produse cosmetice noi. Casa de modă urmează să reînnoiască ambalajul iconic al rujului Rouge Dior și va lansa balsamul de buze satinat Rouge Dior. Noul produs pentru îngrijirea buzelor este format din 95% ingrediente naturale, precum extractul de bujor roșu, extract de floare de rodie și unt de shea care lucrează împreună pentru a hidrata, hrăni și înfrumuseța buzele.

Sosește într-o nuanță universală, & x201c; 000 Diornatural, & x201d; acest balsam translucid satisface toate tonurile pielii. Noua gamă de rujuri Rouge Dior și Satin Balm sunt disponibile la toate buticurile de frumusețe Dior, la magazinele de cosmetice și online de la 1 ianuarie 2021.Natalie Portman- imaginea noii colecții

Natalie Portman, chipul brandului pozează pentru noua campanie a rujului Dior Beauty. Numită pentru prima dată imaginea Rouge Dior în 2013, Natalie Portman a revenit pentru linia de rujuri iconică Dior cu o nouă campanie.

text: Iulia Mirică

Foto: Hepta