Directia 5 lanseaza videoclipul single-ului “Iarta-ma”

Directia 5 lanseaza videoclipul single-ului “Iarta-ma”Directia 5 lanseaza cantecul „Iarta-ma„, care face parte din discul „Zambetul face minuni” album pe care grupul il lanseaza in 10 septembrie 2013. “Iarta-ma” este povestea unui „te iubesc”. Regizat de catre Dan Petcan,”Iarta-ma” spune povestea impacarii, a  sarutului  de mii de volti in care timpul s-a oprit iar singurele  lucruri care conteaza sunt  iubirea si bucuria revederii.

            Lansat in doua variante, dintre care una exclusiv pentru internautii iubitori ai petrecerilor pline de magie videoclipul a fost  filmat intr-un spatiu neconventional si surprinde momentul emotionant al impacarii dintre doi tineri care, nu demult, formau un cuplu.

            Varianta pentru televiziune, si ea prezenta pe internet, este filmata dintr-un singur cadru, pentru a putea surprinde cat mai realist sentimentele celor doi protagonisti interpretati exceptional de catre actorii Irina Antonie si Silviu Mircescu.

Play! 


Deschide videoclipul

Text: Andreea Popescu

iunie 4th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate