Directorul de creatie al Givenchy, colaborare cu brandul NikeDirectorul creativ Givenchy, colaborare cu brandul NikeDaca anul 2013 a fost unul foarte bun pentru Riccardo Tisci, se pare ca anul 2014 se anunta a fi unul excelent. Directorul de creatie al Givenchy a dezvaluit pentru Style.com ca va colabora cu brandul Nike iar fructul acestei colaborari, reprezentat in principal prin articole de incaltaminte, isi va face aparitia pe piata primavara aceasta.

Riccardo a declarat ca pentru el labelul Nike reprezinta o parte a copilariei sale, printre alte branduri americane. Tisci adora sa poarte adidasi, asa ca, probabil, colaborarea va fi una de foarte mare succes, desi mai multe nu au fost dezvaluite deocamdata.

Colectia care va fi numita Nike RT va fi probabil un succes mai ales printre vedete. Kanye West, de exemplu, a colaborat si el cu bine-cunoscutul brand si se declara a fi un mare fan. Tisci va aduce mai mult ca sigur colectiei un suflu personal si stilul pentru care este atat de apreciat.

 

Text: Ruxandra Raica