Dita Von Teese promoveaza femeile cu forme

600full-dita-von-teeseDita Von Teese si-a promovat colectia de lenjerie in Melbourne, Australia, iar pentru prezentare a ales doar modele cu forme. Dansatoarea, in varsta de 39 de ani, a aparut la lansare intr-o rochie mov, cu un decolteu generos care ii lasa la vedere sutienul din dantela.

Dita a recunoscut ca a concediat o duzina de modele, pentru ca erau prea slabe. “Este important pentru mine sa arat modele cu forme, cu rotunjimi. Lenjeria arata minunat pe femeile cu forme”, a declarat Dita. De altfel, si lenjeria pe care o creeaza este disponibila si in marimi mari, pentru ca Dita este adepta formelor voluptuoase. Desi inainte o puteam incadra si pe ea in aceasta categorie, acum Von Teese pare mai slaba decat de obicei.

Pe langa faptul ca si-a dorit modele cu forme, Dita a vrut ca fetele sa nu foloseasca autobronzant: “Dezastru evitat! Tocmai am emis alerta «fara autobronzant» modelelor noastre. Aparent, autobronzantul face parte din pregatirea obisnuita pentru un show de lenjerie. Yikes!”, a scris Von Teese pe Twitter.

 

Text: Bianca Badescu