Divorțul le-a reparat relația

Actrița Gwyneth Paltrow spune că se descurcă mai bine acum cu fostul soț, starul rock al trupei Coldplay, Chris Martin, decât atunci când s-au căsătorit. Gwyneth, vedeta din Iron Man și Avengers, în vârstă de 47 de ani, și muzicianul Chris, în vârstă de 43 de ani, au împreună doi copii Apple, 16 și Moise, în vârstă de 14 ani.

Actrița i-a făcut câteva mărturisiri colegei de breaslă Drew Barrymore, în noul talk-show al acesteia.  Ea a spus că acum, relaţia cu fostul ei soț, a ajuns să fie armonioasă – „în calitate de co-părinți”.

Paltrow a explicat: „Este atât de interesant, deoarece într-un fel divorțul meu și relația mea cu Chris acum sunt mai bune decât a fost căsătoria noastră. Așadar, cred că se poate face acest lucru.” Paltrow, fondatorul brandului de lifestyle Goop, a vorbit printr-o transmisiune video despre importanța responsabilității asumarea eșecurilor dintr-o relație după ce a trecut perioada romantică a poveștii.

The Goop Lab (cunoscut și sub numele de The Goop Lab cu Gwyneth Paltrow) este un serial documentar american despre brandul de lifestsyle și wellness Goop, fondat de actrița americană, care este și gazdă și producător executiv al seriei.

Text Cristina Dudău

Foto Hepta