Dj-ul Markus Schulz, cucerit de romanca Aimi

MG_7785-EditFrumoasa Adina Butar, cunoscuta in Romania sub numele de Aimi, nu face senzatie doar pe piata muzicala autohtona. Artista l-a cucerit definitiv pe dj-ul Markus Schulz si este vazuta tot mai des in compania acestuia.

In urma cu cateva zile, Aimi a fost prezenta la unul dintre cele mai prestigioase festivaluri internationale, Winter Music Conference, care a avut loc tocmai la Miami. Invitatul de onoare al serii a fost chiar dj-ul de origine germana Markus Schultz, care si-a facut aparitia pe covorul rosu cu Aimi. Cei doi au fost de nedespartit toata seara si se pare ca se cunosc de ceva luni bune.

Markus a tinut neaparat sa o prezinte pe Aimi publicului american si astfel, in timpul show-ului lui, a proiectat pe cateva ecrane imaginea cantaretei. In urma cu mai bine de o saptamana, acelasi lucru s-a intamplat si la unul dintre cele mai consacrate festivaluri ce au loc in Olanda. Cei doi sunt extrem de apropiati si se inteleg foarte bine, neamtul postand chiar pe pagina lui oficiala de facebook poze cu el si cu Aimi din studio sau chiar din timpul lor liber.

Aimi este cunoscuta pe piata muzicala din Romania pentru single-urile Out of My Way, Deep Inside si Power of Goodbye. Artista va colabora cu Markus Schulz pentru noul lui material si urmeaza sa lanseze in Romania un nou single cat de curand.

 

Text: Ruxandra Raica