Doinita Oancea: „Pentru o piele catifelata, folosesc uleiul de bebelusi”

Doinita-Oancea-Pentru-o-piele-catifelata-folosesc-uleiul-de-bebelusi-2Doinita Oancea este actrita in serialul Mostenirea de la PRO TV si concurenta in sezonul 10 la Dansez pentru tine.

Par

Eu am parul ondulat natural, asa ca buclele sunt ceva obisnuit pentru mine. Din cand in cand, imi place sa il intind, dar nu abuzez de placa.

O data la doua saptamani aplic o masca hidratanta. Din fericire, parul meu nu este foarte solicitat la filmari. Fiind lung si ondulat, nu trebuie aranjat decat foarte putin, iar in cazul acesta este ferit de tot soiul de agresiuni chimice.

 

Ochii

In timpul zilei aleg un machiaj cat se poate de simplu, mai exact aplic doar un rimel. Pentru seara, aleg in general un machiaj care sa-mi contureze cat mai bine ochii.

 

Ruj

Imi plac rujurile cu nuante de roz.

 

Manichiura

Prefer culorile tari, dar optez foarte des pentru manichiura french. E simpla, curata si se potriveste cu orice tinuta.

 

Piele

Am descoperit uleiul de corp pentru bebelusi. Aplicat dupa fiecare dus, hidrateaza foarte bine, iar pielea devine catifelata. Consumul de lichide, apa in special, este iarasi un aspect foarte important,  conferind pielii elasticitate.

 

Abdomen

Mostenirea genetica e de vina! In plus, repetitiile de la „Dansez pentru tine” ma solicita foarte mult fizic si imi pun in miscare toti muschii.

 

AtitudineDoinita_Oancea_Pentru_o_piele_catifelata_folosesc_uleiul_de_bebelusi_1

Sunt o fire vesela, optimista, iar asta se manifesta si in atitudinea mea. Cred ca oamenii simt atunci cand emani energie pozitiva, si asta le creeaza si lor o stare de bine.

 

Stil vestimentar

In timpul zilei aleg tinutele casual. Sunt o persoana activa, imi petrec foarte mult timp pe platourile de filmare, si atunci trebuie sa ma simt comod in hainele pe care le port. Seara aleg intotdeauna tinute cat mai feminine, o combinatie intre elegant si sexy.

 

Accesorii

Preferatii mei sunt cerceii. Nici nu mai stiu numarul perechilor pe care le am acasa!

Text: Diana Sorescu
Foto: Paul Diaconu