Dolce&Gabbana, glamour Alta Moda în culori de Murano

Chiar dacă Veneția a fost fondată în urmă cu 1.600 de ani, în mod sigur putem spune că acest oraș nu a văzut niciodată un show ca cel prezentat de Domenico Dolce și Stefano Gabbana.

Dolce & Gabbana Alta Moda are loc în Veneția în perioada 28-30 august, într-o locație în care nu a mai fost prezentat un spectacol de modă până acum, Piața San Marco. Urmărit de un public exclusivist care a inclus printre cele 400 de persoane vedete precum Jennifer Lopez, Sean Combs, Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Ciara, Monica Bellucci, Christian Bale, Dame Helen Mirren, Kitty Spencer și mulți alții.Carnaval pe valuri, direct din gondole

Spectacolul a îmbinat carnavalul cu povestirile lui Fellini. Jennifer Hudson a deschis defilarea într-o rochie aurie, interpretând aria „Nessu Dorma” din opera Turandot de Giacomo Puccini, în timp ce dronele și pescărușii se arcuiau deasupra capului pe fundalul gotic venețian.

Apoi a urmat colecția “livrată” direct din gondole, care au “descărcat” o procesiune de modele chiar pe esplanada din faţa Palatului Dogilor. Ca întotdeauna în cazul colecţiilor Alta Moda, inspiraţia pieselor a fost adânc infiltrată în artizanatul local și în cultura creativă a orașului gazdă. Astfel, rochiile de voal și tul au fost brodate în aşa fel încât să reproducă modelele caleidoscopice ale sticlei de Murano.

Rilastil este o gama completa de dermatocosmetice ce ofera solutii atat pentru problemele tenului  cat si pentru cele ale pielii.

Vedete next generation

Înainte de acest spectacol, Gabanna și Dolce au declarat că au intenționt să prezinte o variantă întinerită a Alta Moda, „pentru că toată lumea crede că modele sunt pentru bătrâni, dar nu așa trebuie să fie”. Acest lucru s-a reflectat în castingul care a inclus un sextet de descendenți ai vedetelor, alcătuit din Chance, Jessie James și D’Lila Star (fiicele Sean Combs), Deva (fiica Monicai Bellucci), Emmeline, (fiica lui Christian Bale) și Leni (fiica lui Heidi Klum).

Leni Klum şi Sean Combs Puff Daddy cu cele trei fiice, Chance Combs şi gemenele Jessie şi D Lila Combs.jpg

J Lo – ţinuta regală

Îmbrăcată într-un ansamblu vestimentar cu impreu floral, format dintr-un top decupat cu inserții de tot felul, pantaloni cu talie înaltă și o pelerină spectaculoasă, Jennifer Lopez a părut un personaj venit direct de la curtea regală. Ținuta inedită a fost accesorizată cu o diademă aurie cu flori, sandale cu toc gros și platformă, precum și bijuterii statement.

Heidi Klum (48 de ani) şi-a etalat silueta de invidiat în rochia neagră, sclipitoare, cu o despicătură pe picior, franjuri realizate din strasuri și un material transparent în partea de jos. Nici soțul ei, mai tânăr cu 17 ani, nu a fost mai prejos, acesta optând pentru un costum elegant format dintr-o cămașă albă cu guler desfăcut, pantaloni negri și un sacou purtat peste umeri. În materie de accesorii, Tom a ales o pereche de ochelari rotunzi și mocasini din catifea, în timp ce Heidi a purtat un lanț lung și inele supradimensionate.

Heide klum şi soţul, Bebe Rexa şi Kitty Spencer

Cristina Dudău

Foto Hepta şi Instagram D&G