Dolly Parton, secretele unei casnicii fericite

dolly-parton-2Cantareata americana Dolly Parton, in prezent in varsta de 66 de ani, sustine sus si tare ca secretul unui mariaj fericit si indelungat este sa nu ai copii. Artista este impreuna cu sotul ei din anul 1966 si chiar si dupa 46 de ani de convietuire se pare ca au o relatie frumoasa care a rezistat de-a lungul timpului datorita faptului ca cei doi nu au copii si se simt confortabil din punct de vedere financiar.

“Respectul mutual, interesele comune si faptul ca am fost plecata atat de mult timp reprezinta cheia unei casnicii fericite. La aceste lucruri a mai contribuit si altceva, precum faptul ca nu avem copii si ca nu am avut niciodata probleme de ordin financiar. Exista foarte multa presiune intr-o relatie atunci cand apar aceste chestiuni pe care unii chiar nu le pot depasi”, a declarat artista.

Desi este fericita cu sotul ei, Carl, Parton spune ca adora sa flirteze cu alti barbati, mai exact cu barbati mai tineri, deoarece acest lucru ii aduce satisfactie. Sotul ei insa nu este gelos deoarece stie ca Dolly nu ar face nimic care sa-l raneasca. Nu o contrazicem pe Dolly, poate ca are dreptate, dar parca, totusi, ne dorim copii.

 

Text: Ruxandra Raica