Doua mari stele pe Aleea Celebritatilor!

Marin-Moraru-Pariu-cu-viataJoi, 24 martie, de la ora 12:00 MARIN MORARU si IURIE DARIE vor fi celebrati cu mare onoare si recunostinta primind cate o stea pe Aleea Celebritatilor, din Piata Timpului.

Decernarea celor doua stele va avea loc in prezenta domnului Sorin Oprescu, Primar General al Municipiului Bucuresti, care va inmana actorilor “Placheta Bucurestiului”. De asemenea, in cadrul evenimentului, Marin Moraru si Iurie Darie vor primi cate o stea din aur din partea Casei de Bijuterii Sabion, bijutierul oficial al evenimentului.

Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) este un proiect cultural initiat si organizat de Teatrul Metropolis, Cocor si Primaria Municipiului Bucuresti, care a debutat in ianuarie 2011 si gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului, in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania.

Pana in prezent, pe Walk of Fame-ul din Bucuresti stralucesc deja stelele: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu-Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut, Stela Popescu, Ion Caramitru si Stefan Iordache (postum).

Text: Andreea Popescu