Drama prezentatoarei rubricii „Secrete intre Fete”: „Ma uitam in oglinda si plangeam”

Pare greu de crezut, dar Cristina Mihaela Dorobantu, frumoasa prezentatoare a rubricii „Secrete Intre Fete”, de la Kanal D, s-a confruntat cu probleme estetice grave in adolescenta, care i-au creat complexe serioase. Daca in prezent vedeta este admirata pentru look-ul sau fresh si pentru tenul sau impecabil, in urma cu mai bine de zece ani Cristina avea pielea invadata de acnee. Vedeta a incercat aproape orice metoda pentru a scapa de aceasta problema. A apelat la produse dermato-cosmetice, la tratamente babesti, la masti sau tratamente in salon. Nimic nu a ajutat. In acest fel a ajuns in cabinetul medicului dermatolog. Specialistul i-a prescris o metoda radicala, singura, de altfel, care a dat rezultate: vaccinul antiacnee.„Am ajuns sa fac injectii saptamanal”

„In adolescenta, pe cand aveam 17 ani, m-am confruntat cu o eruptie acneica ingrozitoare. Am incercat aproape orice metoda traditionala de a scapa de impefectiunile tenului. Cei care au trecut prin aceasta experienta stiu cred cat de greu este pentru o adolescenta sa mai aiba incredere in ea insasi, sa zambeasca si chiar sa aiba o viata sociala normala. Problema se agravase atat de mult, incat nu putea fi mascata de niciun machiaj. Ma uitam in oglinda si plangeam. Am ajuns apoi la un medic dermatolog care a considerat ca solutia eficienta in cazul meu era vaccinul antiacneic. Cremele si lotiunile clasice nu functionau in cazul meu. Asa am ajuns sa fac injectii saptamanal timp de un an si doua luni. A fost o perioada de chin, dar, din fericire, tratamentul a avut rezultat si am reusit sa scap de acnee. Le recomand tuturor adolescentilor care se confrunta cu aceasta problema sa nu o ignore si sa apeleze la medic pentru ca exista solutie pentru fiecare. Fie ca este vorba de o crema sau tratament cu injectii. Este important ca tenul sa isi capete sanatatea si sa nu ramana cu cicatrici”, a povestit Cristina Mihaela Dorobantu.

Cristina, fosta finalista a emisiunii-fenomen „Bravo, ai stil”, este una din cele mai influente vedete de televiziune in social media, si realizeaza in prezent „Secrete intre fete”, in cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Text: Iulia Mirica