Drew Barrymore are o relatie si este mai fericita ca niciodata

Drew_20Barrymore_20_2066th_20Annual_20Golden_20Globe_20Awards08Drew Barrymore s-a logodit cu Will Kopelman, un consultant de arta, si acest lucru o face sa fie extrem de fericita. Actrita declara entuziasmata ca se iubesc foarte mult si ca relatia lor este foarte frumoasa si cat se poate de serioasa. “Este tot ce e mai bun! Mergem in vacante de grup si petrecem sarbatorile impreuna – este multa dragoste! Si asta este foarte frumos si foarte diferit fata de felul in care am crescut, care a fost mai instabil si mai inconsistent, cu multe suisuri si coborasuri”, a spus Drew.

Stabilitatea in dragoste se pare ca ii prieste lui Drew. “Este amuzant, cand eram mai tanara spuneam ca as uri sa merg in linie dreapta in viata mea, spuneam ca vreau suisurile si coborasurile unui rollercoaster. Dar acum chiar ma bucur de «linia dreapta»”, a mai marturisit actrita.

Iar cand vine vorba despre iubitul ei, are numai cuvinte frumoase de spus: “Este adorabil. Este foarte pozitiv. Sunt foarte fericita”. Acum ca se apropie de 40 de ani, Drew se declara fericita si simte ca a realizat lucrurile la care aspira. Desi credea ca, odata ce nu va mai trai intens, munca sa va avea de suferit, a descoperit ca lucreaza mai bine acum, ca este mult mai fericita si mai putin nervoasa.

Intre timp, circula zvonuri ca Drew vrea sa se converteasca la iudaism, pentru a se putea casatori cu iubitul sau, cu care asteapta deja un copil.

 

Text: Bianca Badescu