Drew Barrymore ia o pauza de la actorie

-0a0a0a0a0a0aDrew_Barrymore1Recent logodita, frumoasa Drew Barrymore se pare ca vrea sa faca un pas inapoi in ceea ce priveste cariera ei si sa se concentreze mai mult pe viata personala. Actrita din productia “Ingerii lui Charlie” a recunoscut de curand ca nu mai vrea sa accepte pe viitor, cel putin o perioada de timp, noi roluri, deoarece vrea ca toata atentia ei sa fie indreptata catre Will Kopelman, logodnicul sau.

“Fac asta de 35 de ani. Consider ca este timpul sa pun viata personala pe primul plan. Nu prea cunosc acest sentiment, este nou si… ador sa fiu indragostita. Sunt genul de fata care ar putea sa stea in fata casei toata noaptea in masina. Si asta intr-un sens bun. Cand sunt indragostita, ma dedic in totalitate, fie ca este vorba despre activitatea mea profesionala, fie ca este vorba despre o persoana”, a declarat Drew pentru USA Today.

Asa ca este posibil sa n-o mai vedem pe Barrymore prea curand pe ecrane. Vine un moment in viata fiecarei femei cand simte nevoia sa se aseze la casa ei. Se pare ca lui Barrymore i-a venit randul. Will Kopelman i-a cerut mana lui Drew in decembrie 2011, dupa o relatie de aproximativ un an de zile.

 

Text: Ruxandra Raica