Drew Barrymore isi apara familia ca o leoaica

Drew Barrymore isi apara familia ca o leoaicaDrew Barrymore este una dintre acele mame care ar face orice pentru familia sa, aparand-o chiar si cu pretul vietii. Actrita care s-a casatorit anul trecut cu Will Kopelman si alaturi de care o are pe micuta Olive spune ca familia reprezinta o prioritate pentru ea. „Voi lupta precum o leoaica pentru ca familia mea sa fie fericita si sa nu se intample nimic”, a spus Drew.

In plus, Barrymore iubeste maternitatea deoarece spune ca o face sa fie un om mai bun: „Cel mai frumos lucru atunci cand esti mama este faptul ca iti setezi un scop si anume acela de a-ti face copilul fericit. Iar acest lucru ma face sa ma simt foarte bine. Este definitiv un alt mod de a trai si este unul mult mai bun”.

In plus, actrita a mai dezvaluit ca s-a retras din lumina reflectoarelor cat a fost insarcinata si ca aproape nu a mai iesit din casa, insa acest lucru i-a facut foarte bine. „Nu am iesit din casa aproximativ 7 luni. A fost foarte dragut pentru ca in jurul meu era liniste. Am facut curatenie in fiecare dulap din casa, prin toate locurile de depozitat. Asa mi-am trait zilele”. O admiram pe Drew si credem ca aceasta este atitudinea potrivita pentru o mama, dar si o femeie de cariera.

 

Text: Ruxandra Raica

ianuarie 16th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate