Dua Lipa, surprinsă cu lenjeria la vedere

În timp ce făcea o plimbare în New York, cântăreața, în vârstă de 25 de ani, Dua Lipa a fost surprinsă de paparazzi într-o ţinută mai… nonconformistă. Vedeta s-a afişat pe străzile marelui oraş cu lenjeria intimă la vedere.

Pentru ca outfit-ul să fie complet, ea a optat pentru un tricou de baseball Marc Jacobs cu un urs roz pe el și, pentru a fi cât mai vizibilă bareta lenjeriei, și-a luat o pereche de blugi largi, cu talia lăsată. Ca să dea o pată de culoare outfit-ului, ea și-a pus pe umeri un hanorac albastru, s-a accesorizat cu o geantă hobo, iar în picioare a purtat o pereche de sneakers cu talpă groasă.

Bella Hadid, sora iubitului Duei Lipa, a defilat la o prezentare de modă în primăvara acestui an în care a purtat o lenjerie marca Versace, în același mod, cu bareta chilotului deasupra șoldurilor. Recent, designerul Supriya Lele a prezentat o lenjerie tanga încorporată în pantaloni plisați și fuste slinky care vor fi în noua modă pentru primăvara anului 2021 (nu diferă de fustele și pantalonii de la Tom Ford din epoca Gucci din primăvara anului 1998).

Spre deosebire de aceste exemple, mai feminine, Lipa a adoptat tendința de un pic mai agresivă, într-un stil urban.

https://www.instagram.com/p/CEhgmKosW2i/

 

Photo: Vogue