Ducele si Ducesa de Cambridge vor deveni parinti in luna iulie

Ducele si Ducesa de Cambridge vor deveni parinti in luna iulieStirea ca Kate Middleton, ducesa de Cambridge, este insarcinata, a facut inconjurul lumii. Tot mai multi fani ai frumosului cuplu au inceput sa faca calcule si au ajuns la concluzia ca primul copil al lui Kate si William ar trebui sa se nasca undeva in luna iulie.

Pentru a nu mai exista tot felul de speculatii, anumite surse de la Casa Regala Britanica au declarat ca Ducesa este insarcinata in mai putin de 12 saptamani, ceea ce inseamna aproximativ doua luni.

“Altetele Lor Regale Ducele si Ducesa de Cambridge sunt incantati sa confirme ca asteapta un copil in luna iulie. Starea Ducesei continua sa se imbunatateasca, deoarece sederea sa in spital de luna trecuta a fost necesara.”

Dupa urmarea tratamentului, Kate a iesit din spitalul  London’s King Edward VII Hospital, unde a fost internata, si s-a “cazat” la Palatul Kensington, pentru o perioada de odihna.

 

Text: Andreea Popescu

ianuarie 16th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate