Ducesa de Cambridge a incercat o noua coafura

Kate Middleton reuseste sa surprinda cu fiecare aparitie in public si, intotdeauna, tinutele sale au fost impecabile si au atras admiratia si aprecirea tuturor. De aceasta data, iata ca Ducesa de Cambridge a reusit sa ne surprinda cu o schimbare de look.

Dupa ce ani de zile ne-a obisnuit cu parul sau lung, Ducesa de Cambridge a decis ca este timpul sa vada cum i-ar sta cu parul tuns ceva mai scurt. Astfel, Kate Middleton a renuntat la vechiul look in favoarea unei coafuri tineresti, pana deasupra umerilor.Bob fals in loc de par lung si bucle lejere

Prezenta la evenimentul memorial Remembrance Service din Londra, Kate Middleton a atras toate privirile cu noua sa coafura, un bob fals, cu parul ridicat usor deasupra umerilor si prins la ceafa pentru a da impresia ca este scurtat.

Daca pana acum eram obisnuiti ca sotia Printului William sa poarte parul lasat pe spate, in bucle lejere, sau prins intr-un coc clasic, iata ca si noua coafura o prinde de minune.

La prima vedere, admiratorii Ducesei au fost convinsi ca aceasta si-a taiat frumoasa podoaba capilara, insa ca de fiecare data ne-a surprins cu rafinamentul si eleganta ei. Parul rulat si fixat la spate a oferit doar iluzia unei tunsori in trend.

Text: Iulia Mirica

FOTO: Hepta