Ducesa de Cambridge și-a schimbat look-ul

Familia regală ne oferă frecvent inspirație subtilă, dar sofisticată, atunci când vine vorba de modernizarea coafurilor noastre, de la dispozitive de styling  până la actualizări mai complicate pentru evenimente formale.

Totuși, ultima sa transformare este o abatere semnificativă de la culoarea ei brunetă – o nuanță pe care a preferat-o de ani de zile. Noul stil mult mai ușor folosește evidențierea șuvițelor blond cald pe toată lungimea părului, probabil dovadă că ducesa, ca multe dintre noi,  era dornică să experimenteze un nou look în izolare.Când arta se poartă

Noul aspect al ducesei a fost dezvăluit pe contul de Instagram Kensington Royal, când a postatt un mesaj în care spunea mulțumesc tuturor celor care au trimis o imagine la campania Queen’s Hold Still. Seria de portrete, în colaborare cu Galeria Națională de Portrete, este concepută pentru a surprinde gama de experiențe a țării în timpul pandemiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Este deosebit să vedem că Kate respinge dicotomia tradițională „păr întunecat pentru iarnă, păr deschis la vară”, așa că, în timp ce s-ar putea să așteptăm să ni-l facem singure acum când saloanele sunt închide sau cu vreun regim special.

Ducesa a făcut câțiva pași de bebeluș către cea mai recentă transformare a părului după ce primul pas l-a făcut în această vară, când a apărut cu șuvițe blond miere și câteva „halo highlights” care încadrează fața.

Acest prim pas probabil a ajutat-o să-și păstreze părul în starea sa strălucitoare, evitând nevoia de a aplica o mulțime de decoloranți care dăunează părului într-o singură sesiune.

Text: Iulia Mirică