Ducii de Cambridge – felicitare de Crăciun asemănătoare cu cea a ducilor de Sussex

După ce ducii de Sussex au făcut publică felicitarea lor de Crăciun, a venit rândul şi ducilor de Sussex. Cele două felicitări sunt foarte asemănătoare. Ambele fotografii sunt alb-negru şi îi au în prim-plan pe copiii lor. Singura diferenţa o face fotograful.

Dacă fotografia ducilor de Sussex a fost realizată de un fotograf profesionist, se zvoneşte că autoarea fotografiei, care îi înfăţişează pe Prinţul William împreună cu cei trei copii ai săi, ar fi făcută chiar de Ducesa de Cambridge.

În imagine, Prinţul William îl sărută pe obraz pe cel mai mic copil al său, în timp ce fiica sa stă în spatele mezinului, iar Prinţul George, pe un scaun lângă ei. Fotografia a fost realizată în Norfolk, în acest an.

Vezi felicitarea de Crăciun a ducilor de Sussex aici.

După o relație de lungă durată, Prințul William s-a căsătorit cu Catherine Middleton, la 29 aprilie 2011, la Westminster Abbey. Cu câteva ore înainte de nuntă, Prințul William a fost numit duce de Cambridge, Conte de Strathearn și Baron Carrickfergus. Cei doi au împreună trei copii: Prinţul George de Cambridge, Prinţesa Charlotte de Cambridge şi Prinţul Louis de Cambridge.