Ducii de Sussex, survolaţi de drone

Zilele trecute, foştii duci de Sussex, Meghan Markle şi Prinţul Harry au depus cinci plângeri la poliţie, împotriva celor care le survolează locuinţa din Los Angeles.

Chiar în timpul mesei de celebrare a zilei “Memorial Day”, cei doi au fost întrerupţi de apariţia unei drone. Aceasta filma la aproximativ şase metri distanţă de reşedinţa fostei familii regale.

Din păcate, incidentul nu a fost singular. În zilele de 9, 19, 20, 21 şi 25 mai, Meghan şi Prinţul Harry au făcut alte plângeri la autorităţile locale, din aceeaşi cauză. Deşi este foarte probabil ca dronele care îi filmează să aparţină unor paparazzi, cuplul este foarte îngrijorat că oricând acestea pot fi trimise de terorişti, mai ales că odată ce s-au căsătorit, au primit foarte multe ameninţări.

„Meghan a mai primit niște amenințări rasiste, de moarte, în apropierea nunții lor, așa că orice amenințare este reală pentru ei”, a declarat o sursă apropiată a familiei.

Vezi cum arată reşedinţa foştilor duci de Sussex, din Beverly Hills!

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au mutat în timpul pandemiei, în Los Angeles. Conacul, numit “Megingham Palace”, în care aceştia locuiesc acum, a fost evaluat la 18 milioane de dolari ;I apar’ine unui magnat de la Hollywood.

Cuplul a renunţat la titulatura regală britanică în ianuarie, alegând să se mute în Canada. Însă acolo nu au stat decât două luni, pentru că Meghan a ales să fie mai aproape de mama sa.

Citeşte mai multe AICI!

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images