Duetul dintre Delia Matache si Mihai Bendeac a facut furori pe YouTube

Duetul dintre Delia Matache si Mihai Bendeac a facut furori pe YouTubeToata lumea a fost surprinsa la aflarea vestii ca Delia a colaborat cu Mihai Bendeac pentru cel mai nou single al sau, lansat pe 17 februarie. Asa ca, in doar 24 de ore, piesa a reusit sa stranga peste 300.000 de vizualizari pe YouTube, devenind astfel cea mai populara melodie romaneasca a momentului.

Succesul piesei i-a luat prin surprindere pe cei doi artisti, iar acum se gandesc sa colaboreze si pentru alte melodii. Single-ul lansat de cele doua vedete Antena 1 se numeste „Doi in unu” si este o piesa de dragoste, fresh. Debutul lui Mihai Bendeac a fost laudat de internauti, care i-au trimis o multime de mesaje, dar si de catre Delia, care, obisnuita cu postura sa de jurat la X Factor, a spus despre Mihai ca „are cu siguranta Factorul X”.

Mihai Bendeac si Delia au scris impreuna textul, muzica a fost compusa de Delia, iar orchestratia si productia au fost realizate de F. Charm.

Puteti asculta piesa aici:


Deschide videoclipul

Text: Bianca Badescu

februarie 21st, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate