Duminica incepe “Dansez printre stele”, un show spectaculos de dans

dansez printre steleIncepand de duminica, 5 octombrie, de la 20:30, veti putea urmari pe Antena 1 un format de emisiune deja celebru in afara, “Dansez printre stele”. 24 de concurenti se vor lupta pentru marele premiu, de 50000 de euro.

Din “ploaia de stele” care va cuprinde micile ecrane fac parte: Alina Eremia si Iuri Ribac, Alina Puscas si Bogdan Boanta, Cosmina Pasarin si Bruce, Diana Munteanu Niculescu si Stefan Ciubotaru, Raluka si Lilian Caraus, Sandra Izbasa si Petrisor Ruge, Cosmin Selesi si Maria Popescu, Mihai Ristea si Luiza Comsa, Muneer si Stela Domnitanu, Nicolai Tand si Elena Andreianu, Speak si Cocuta si Vladimir Draghia si Elena Voscoboinic.

Concurentii lucreaza deja intens in sala de repetitii pentru a fi in cea mai buna forma duminica, mai ales ca au de infruntat un juriu exigent. Mihai Petre, Jojo si Igor Munteanu vor fi cei pe care concurentii vor incerca sa ii impresioneze. Pe langa voturile juriului, concurentii vor avea nevoie si de voturile telespectatorilor pentru a merge mai departe in concurs. Show-ul “Dansez printre stele” va fi prezentat de Horia Brenciu.

Text: Bianca Badescu