Duminica incepe „Romania Danseaza”!

Juriu 5“Romania Danseaza”, cel mai fresh format de televiziune dedicat dansului, are premiera duminica, 17 martie, la Antena 1, incepand cu ora 20.30. In prima editie a emisiunii vom putea vedea un pusti foarte simpatic din Valcan care danseaza senzational si spune cu sinceritate despre el ca este “cel mai talentat dansator”, un ansamblu de dansatori care a ajuns la Cirque du Soleil, un vanzator din Sinaia  care a facut un numar memorabil de Harlem Shake si care a smuls juriului si publicului  hohote de ras, dar si o antrenoare de fitness care s-a prezentat la preselectii cu un numar de dans brazilian, care i-a lasat muti pe CRBL si pe Mihai Bendeac.

Pentru Mihai Bendeac, singurul burlac din juriu, auditiile s-au lasat si cu vreo 21 de cereri in casatorie! Si surprizele pentru el nu s-au terminat aici, pentru ca la preselectii a venit nimeni alta decat dansatoarea Andreea Popescu, fosta sa iubita.

Pentru ca este un concurs pentru toata lumea care iubeste dansul, la auditii s-au prezentat atat dansatori amatori, cat si dansatori profesionisti, unii dintre ei deja cunoscuti de publicul roman, cum ar fi baietii din trupa lui Connect-R. In aproximativ 100 de ore de auditii, juratii au urmarit peste 230 de numere de dans. Cei care vor ajunge in finala vor fi votati exclusiv de public, iar castigatorul va pleca acasa cu un premiu de 50.000 de euro!

Text: Bianca Badescu