Duncan Laurence este marele castigator Eurovision 2019

Duncan Laurence, artistul care a reprezentat Olanda in cadrul celei de-a 64-a gala Eurovision, a fost desemnat sambata, 18 mai, castigatorul Eurovision, in Israel.

Duncan a interpretat impecabil piesa „Arcade” in cadrul finalei, iar atat publicul, cat si juriul de specialitate din cele 41 de tari inscrise in concurs, i-au acordat punctaje maxime. Duncan a fost desemnat castigatorul Eurovision 2019 cu un total de 491 puncte.

Piesa lui a reusit sa impresioneze prin emotie, simplitate, echilibru si armonie. Daca vreti sa o ascultati o puteti asculta sau descarca.

Asculta / Descarca melodia

Frumoasa balada are deja peste 20 de milioane de download-uri  pe site-uri muzicale si platforme de streaming si peste 10 milioane de vizualizari la videoclipul oficial pe Youtube.  In plus, hit-ul a intrat in topul world wide pe Spotify. In plus, melodia „Arcade” va primi discul de platina pentru vanzari. Olanda va organiza din nou celebrul concurs, la 44 de ani distanta de la ultimul castigator al trofeului.

Invitatul special al finalei a fost Madonna, care a urcat pe scena Eurovision din Israel şi a interpretat doua melodii: cea mai recentă piesă, Future” feat. Quavo, extrasă de pe următorul său album – “Madame X” si hitul „Like A Prayer”, care a împlinit anul acesta 30 de ani.