O româncă va crea coafurile de la Eurovision

eurovisionHairstylistul român Ioana Todoran a câștigat locul 1 în competiția Show Us Your Style. Ea va intra astfel în echipa specialiștilor care vor realiza coafurile concurenților Eurovision, la semifinalele și finala de la Rotterdam, din luna mai.Look-ul glam câştigător

“Mă simt foarte norocoasă pentru că am câștigat o competiție majoră la care au aplicat nenumărați hairstyliști; mai ales că este vorba de un show fantastic, internațional, transmis în toată lumea. Iar primul meu gând înainte de a mă înscrie a fost: vreau să fiu acolo, pe aceea scenă pe care am urmărit-o cu drag de atâtea ori încă din copilărie“, declară Ioana Todoran.

Hairstyliștii din toată Europa au fost invitați să trimită un scurt video prin care să își pună în evidență talentul și creativitatea creând un look glam. Participanții au fost jurizati în funcție de creativitate și originalitate, conținutul mesajului video, tehnica de execuție a coafurii cât și look-ul final.

Despre concursul “Show Us Your Style”

Concursul “Show Us Your Style” a fost organizat de Moroccanoil, sponsor oficial al Eurovision Song Contest 2021. În timpul concursului, o echipă de stiliști profesioniști din toată lumea va oferi servicii de coafură și styling pentru toți artiștii care participă la show-urile live.

Locul 1. Ioana Todoran din România

Pe lângă cele 4 nopți ce reprezintă o călătorie all-inclusive la Eurovision Song Contest în Rotterdam, cu acces la semi-finale și finală, Ioana se va alătura echipei coordonate de Antonio Corral Calero,  Global Creative Director. Ioanei i se oferă o șansă unică de a experimenta look-uri creative în backstage. Ioana are totodată posibilitatea de a apărea într-o revistă locală, printr-un editorial și se va bucura de expunere pe toate canalele social media ale brandului.

Locul 2. Anastasia Varlamova din Rusia

“Atunci când te înscrii într-un concurs, trebuie să fii creator, nu doar un specialist în domeniul tău. Trebuie să realizezi că potențialul tău poate să inspire lumea întreagă”, a declarat Anastasia.

Farmaciştii Catena recomandă Uleiuri de păr Difeel, bogate în vitamine şi acizi graşi esenţiali, special formulate pentru a menţine sănătatea şi frumuseţea părului şi a scalpului.

Locul 3. Mateusz Myslek din Polonia

“M-am înscris în această competiție pentru că am considerat acest lucru ca fiind încă un pas important în drumul meu către succes. Și nu doar pentru că este o nouă experiență câștigată, dar și pentru posibilitatea de a lucra în backstage-ul unui eveniment atât de prestigios. Și, chiar dacă am crezut în succesul meu, rezultatul m-a șocat: este o imensă onoare și promit să profit 100% de experiența câștigată”, a declarat Mateusz Myslek.

Cristina Dudău