Dupa divort, Russell Brand vrea sa spuna totul despre Katy Perry

Dupa divort, Russell Brand vrea sa spuna totul despre Katy PerryAcum cateva saptamani, Russell Brand (36 de ani) si Katy Perry (27 de ani) au anuntat oficial ca se despart. Cel care a intentat divortul a fost Russell, desi, conform zvonurilor aparute in presa, el a fost cel care a calcat stramb de mai multe ori de-a lungul mariajului.

Acum, tot el vrea sa scrie o carte despre viata sa, in care sa dezvaluie totul despre fosta sa sotie si despre mariajul lor. Russell nu va evita nici detaliile picante sau urate ale mariajului lor care a durat 14 luni. Acest lucru a insultat-o pe Katy si a facut-o sa se simta tradata, spun surse din anturajul cantaretei. “Katy nu-l va ierta niciodata. Este atat de rau incat ea simte ca nu-l mai recunoaste.”

Cei doi nu au vorbit se pare despre divort si nimeni nu se astepta la acest deznodamant. Unii spun ca despartirea a venit din cauza perioadelor lungi de timp in care cei doi stateau separati pentru a se ocupa de carierele lor. Acest lucru a facut-o pe Katy sa petreaca foarte mult si pe Russell sa iasa cu alte femei.

Text: Bianca Badescu

ianuarie 23rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate