Dupa divort, Russell Brand vrea sa spuna totul despre Katy Perry

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0aRussell-Brand-Valentines-Day-748x1024Acum cateva saptamani, Russell Brand (36 de ani) si Katy Perry (27 de ani) au anuntat oficial ca se despart. Cel care a intentat divortul a fost Russell, desi, conform zvonurilor aparute in presa, el a fost cel care a calcat stramb de mai multe ori de-a lungul mariajului.

Acum, tot el vrea sa scrie o carte despre viata sa, in care sa dezvaluie totul despre fosta sa sotie si despre mariajul lor. Russell nu va evita nici detaliile picante sau urate ale mariajului lor care a durat 14 luni. Acest lucru a insultat-o pe Katy si a facut-o sa se simta tradata, spun surse din anturajul cantaretei. “Katy nu-l va ierta niciodata. Este atat de rau incat ea simte ca nu-l mai recunoaste.”

Cei doi nu au vorbit se pare despre divort si nimeni nu se astepta la acest deznodamant. Unii spun ca despartirea a venit din cauza perioadelor lungi de timp in care cei doi stateau separati pentru a se ocupa de carierele lor. Acest lucru a facut-o pe Katy sa petreaca foarte mult si pe Russell sa iasa cu alte femei.

Text: Bianca Badescu