Dya – Perfect Play

Ioana Diana Prepelita sau Dya, asa cum o cunosc pasionatii de muzica buna, este un nume nou pe piata muzicala romaneasca si promite multe! Am auzit-o pe Dya cantand live, i-am vazut cel mai nou videoclip, cel al piesei “Perfect Play” si te invitam si pe tine sa faci acelasi lucru si s-o descoperi pe Dya in acest material video!

 Dya canta de la cinci ani

Simpatica Dya a fost mereu indragostita de muzica, de aceea a urcat pentru prima data pe scena la doar cinci ani. Dupa aceea, a obtinut numeroase premii si trofee la concursuri si festivaluri internationale, inclusiv din Moscova, Chisinau sau Russe.

In 2009, Dya a inregistrat primul ei album, intitulat chiar “Albumul de debut”, urmat de mai multe discuri single, cel mai recent fiind “Perfect Play” (2014).

Acum doi ani, in 2012, Dya a ajuns in primele locuri in topurile muzicale din Romania, cu piesa “Don’t Know”, succes pe care spera sa-l repete si in acest an, cu noua ei piesa, ce a fost deja difuzata la posturile de radio nationale.

Cu peste 5.000 de fani pe pagina oficiala de Facebook si aparitii televizate din ce in ce mai dese, Dya este cu siguranta o stea in ascensiune – te invitam s-o cunosti mai bine, urmarind materialul video de mai sus!

 

Ce planuri de viitor are Dya?

“Sunt studenta in anul doi la Facultatea de Jurnalism. Voi promova aceasta piesa la radio si voi inregistra si alte piese, desigur. Deci multa, multa munca in studio! Voi scoate in curand o piesa in limba romana, pentru ca se promoveaza foarte mult la noi piesele in limba romana, piesele cu mesaj, asa ca fiti alaturi de mine!”

Te invitam si noi sa fii alaturi de Dya si sa urmaresti materialul video realizat de echipa Tonica TV!

 

Realizator: Raluca Baciu

Operator imagine: Alex Andries

Editor imagine: Andreea Babarusi