E marfa tare! Cand aduce Alex Velea plaja in fata blocului

Alex Velea - E marfa tare  Daca Alex Velea nu se duce la plaja, plaja vine in… fata blocului, dar nu oricum, ci cu ajutorul noului sau clip care… E marfa tare!

Clipul realizat de echipa HaHaHa Video Production in colaborare cu Iulian Moga prezinta o zi de vara caniculara, intr-un cartier cu oameni plini de viata.

Si cum pofta de viata vine odata cu piesa “E marfa tare!”, videoclipul surprinde oamenii care nu pot ajunge la mare si aduc plaja chiar la ei intre blocuri.

Clipul asta iti propune o escapada in mijlocul orasului. Te trezeste din amorteala si iti face pofta de party, te invita la dans si te convinge ca vara E MARFA TARE, pentru ca distractia nu tine cont de loc, ci de tine”, spune Alex Velea.

Si cum distractie nu-i decat daca Smiley, Mihai Ristea,  Sore, Jazzy Jo, DJ CellBlock, Cabron, Speak, Giulia, Boier Bibescu si Pacha Man isi fac aparitia, acestia apar si ei la party, intr-o atmosfera plina de zambete si relaxare, din care nu lipsesc jocurile pe nisip, sezlongurile sau concertele in aer liber.

E marfa tare:

Text: Andreea Popescu