Ed Sheeran va deveni tată

Compozitorul şi cântăreţul Ed Sheeran, în vârstă de 29 de ani, şi Cherry Seaborn aşteaptă primul lor copil.

Potrivit zvonurilor, Cherry, în vârstă de 28 de ani, este însărcinată deja în câteva luni, iar lockdown-ul a fost un prilej bun pentru a ascunde burtica. În plus, au avut timp să amenajeze camera viitorului Ed Junior.

https://www.instagram.com/p/BqvTilJBroH/?utm_source=ig_embed

Viitorii părinţi sunt împreună de cinci ani, iar din 2018 sunt căsătoriţi, după cum a afirmat chiar Ed Sheeran, în vara anului trecut. Ceremonia a fost una restrânsă, cu aproape 40 de persoane, familie şi prieteni apropiaţi, şi a avut loc cu câteva zile înainte de Crăciun.Despre Ed Sheeran

Edward Christopher “Ed” Sheeran este un cântăreț, compozitor, producător de înregistrări și actor britanic. Crescut în Framlingham, Suffolk, s-a mutat în Londra în 2008 pentru a urma o carieră muzicală. 

În 2012 Sheeran și-a început ascensiunea spre celebritate în Statele Unite. Și-a făcut apariția ca invitat pe cel de-al patrulea album intitulat ”Red” al lui Taylor Swift și a scris piese pentru formația One Direction.

Anul trecut, Ed a anunţat că se va retrage din viaţa publică şi că va renunţa la concerte, pentru următorii doi ani, pentru a se dedica familiei şi pentru a lucra mai mult în studio.