Cum petrec vedetele timpul în izolare

În perioada următoare o să vedem tot mai multe video-uri în Social Media cu vedete care stau în casă, compun, fac concerte live sau găsesc tot felul de actvităţi pe care să le facă alături de cei dragi.

Pe lângă activitatea pe care o au în Social Media, pentru promovarea diferitelor campanii de strângere de fonduri în lupta împotriva Covid-19, cântăreaţa Delia compune, se uită la filme şi face sport. Pe de altă parte, INNA face live-uri și vorbeşte des cu fanii, iar Antonia se bucură de timp liber alături de familie. Uite cum!

Celebrităţile de peste ocean, însă, unele precum Camila Cabello şi Shawn Mendes au ales să ţină concerte live, prin intermediul InstaStory-ului. Cuplul care se află momentan „la distanță socială, în junglă”. Cei doi artiști au început concertul în direct cu un cover al piesei „Kiss Me” a lui Ed Sheeran, urmată de „Lost in Japan”, „Havana” și duetul lor din 2019, „Señorita”. Citeşte mai multe aici!

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger a ales să rămână în casă alături de animalele sale de companie, un câine, un măgar şi un ponei, Anthony Hopkins îi cântă pisicii sale la pian, iar Jared Leto, întors dintr-un concediu, stă în izolare şi postează zilnic despre protecţie şi “supravieţuire” acasă.   

https://www.instagram.com/p/B9-gxblAT11/

Jennifer Lopez a lansat online o colecţie de încălţăminte, iar cât stă în izolare, vedeta face diferite videouri alături de familie.

https://www.instagram.com/p/B94nEweJL1S/

Zilele trecute actriţele Rachel Matthews, Itziar Ituño, Idris Elba şi soţia sa, Olga KurylenkoTom Hanks şi soţia lui, Rita Wilson au anunțat că au contractat virusul şi că stau în izolare la domiciliu.  

Text: Bettina Cristea

Photo: Google images