Artistul care abia a aflat de pandemia cu COVID-19

Plecat în deșert pentru a face meditații, actorul Jared Leto a aflat abia pe aeroport de pandemia cu coronavirus. Timp de 12 zile actorul nu a avut acces la telefon și nu a luat legătura cu nimeni.

Wow. În urmă cu 12 zile am început un program de meditaţie în deşert. (Noi) am fost complet izolaţi. Fără telefon, fără mijloace de comunicare. Nu aveam deloc habar ce se întâmpla în afara complexului. Am păşit ieri într-o lume complet diferită. Una care s-a schimbat pentru totdeauna. E uluitor. Primesc mesaje de la prieteni şi familie din întreaga lume şi mă pun la curent cu ce se întâmplă. Sper că voi şi ai voştri sunteţi bine. Vă transmit energie pozitivă. Staţi în casă, rămâneţi în siguranţă“, a fost mesajul lui Jared Leto pe conturile sale de Social Media. 

https://www.instagram.com/p/B90q7dpAnHW/

Abia când s-a întors acasă, actorul a aflat că trebuie să stea în carantină.

https://www.instagram.com/p/B95UY5WHbua/

https://www.instagram.com/p/B97Vur0A2mz/

 

Zilele trecute actriţa Rachel Matthews, Idris Elba, Olga Kurylenko, Tom Hanks şi soţia lui, Rita Wilson au anunțat că au contractat virusul. Despre Jared Leto


Jared Joseph Leto este un actor american, cântăreț, regizor, producător și model, în vârstă de 48 de ani. După ce în anii ’90 și-a început cariera cu apariții televizate, Leto a devenit recunoscut pentru rolul său ca Jordan Catalano în serialul My So-Called Life.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images