Viviana Sposub are COVID-19

După ce săptămâna trecută iubitul ei, George Burcea a confirmat public că s-a infectat cu noul coronavirus, vezi AICI , acum a venit şi rândul Vivianei Sposub să anunţe rezultatul testului.

Cum era de aşteptat, şi acesteia i-a ieşit pozitiv testul de COVID-19. La fel ca Burcea, şi asistentaTV s-a izolat deja în casă şi i-a anunţat pe cei cu care a intrat în contact în ultimele zile.

„După ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul şi mi-a fost confirmat faptul că am şi eu virusul. Momentan ne simţim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolaţi la domiciliu. Vă ţinem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat vedeta PRO TV.

View this post on Instagram

Faceți cunoștință cu Viviana BANDITA! 😎

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub) on

 

Cele două vedete, George Burcea şi Viviana Sposub, s-au îndrăgostit la emisiunea „Ferma„, iar acum își petrec timpul împreună, stând în izolare la domiciliu.

octombrie 19th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate