Imagini fierbinţi cu Viviana Sposub şi George Burcea, la #Ferma

Un nou sezon, o nouă povestea de iubire în #Ferma, de data asta între asistenta de la “Vorbeşte Lumea”, Viviana Sposub, şi fostul soţ al Andreei Bălan, actorul George Burcea.

Deşi se zvoneşte că producătorii emisiunii “Ferma – Orăşeni vs Săteni” le-ar fi interzis să se afişeze împreună, până după apariţia episoadelor în care părăsesc ferma, cei doi nu au mai rezistat, şi,  ieşiţi deja din competiţie, aceştia au fost văzuţi de fani plimbându-se de mână la mare. Mai mult, cei doi se postează des pe Instagram, iar internauţii au observat că fotografiile sunt realizate în acelaşi loc, drept urmare, cei doi locuiesc deja împreună.

“Sincer, nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana”, spune actorul în cadrul unui testimonial. Pe de altă parte, acesta a declarat, acum două săptămâni, după sărutul din hambar cu vedeta PRO TV: “Viviana nu este o femeie de rănit, ea trebuie iubită şi protejată. Eu mai am nişte probleme de rezolvat acasă, cu fosta soţie. Nu pot începe o relaţie aşa simplu. O să ajung acasă, o să încerc să îmi rezolv treburile cu cealaltă parte și după aia să vedem”, a spus fostul soţ al Andreei Bălan.

În urmă cu câteva săptămâni, Viviana, în vârstă de 23 de ani, spunea şi ea la rândul ei că: “N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic. Deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”.

Dar se pare că dragostea a învins, iar cei doi au ales să rămână împreună şi după competiţie…

Photo: PRO TV, Instagram